Steun ons en help Nederland vooruit

John de Vries

Technisch voorzitter fractievergaderingen

70 jaar

Wateringen

Ik ben gehuwd en woon samen met Tineke in Wateringen. De vier kinderen zijn de deur uit en wij wonen sinds enige tijd dan ook weer met z’n tweeën.

Ik ben zelfstandig ondernemer en samen met mijn vrouw hebben we een kantoor dat zich heeft gespecialiseerd op het verwerken van salarisadministraties. Als partner van de grootste verwerker in Nederland doen we dit voor bedrijven door het hele land. Het kantoor telt naast ons nog zo’n zeven medewerkers.

Omdat ik een redelijk zittend bestaan leid, probeer ik elke dag toch wel wat extra’s te doen aan beweging. Zo zwem ik regelmatig en tennis ik tenminste 1 uur per week. Zomers mag ik graag wat fietsen en ’s winters probeer ik dat op een hometrainer bij te houden.

Omdat ik een autoliefhebber ben rijd ik graag tochten in mijn oldtimer en ga regelmatig op stap met een autoclub naar het buitenland. Daarnaast nog wat liefhebberij in koken en de dagen zijn dan heerlijk gevuld.

Mijn politieke ambitie ligt erin dat ik graag wat terug wil doen voor de maatschappij. Ik ben in het verleden raadslid geweest in de gemeente Wateringen en ben toen wegens drukke werkzaamheden gestopt. Ik wil nu proberen mijn bijdrage te leveren aan een beter Westland. In het gedachtegoed van D66 herken ik mij optimaal en hoop dit weer toe te kunnen passen op de Westlandse politiek.

Mijn motto is een spreuk van Sir Winston Churchill die heeft gezegd: “We verdienen ons brood met wat we krijgen, maar we maken ons leven met wat we geven”. 

2010-2018: lid Commissie Economie, Financieel beleid en Organisatie, lid Raadsoverleg Financiën

Meer van John de Vries