Steun ons en help Nederland vooruit

Ilse Daalhof

Steunraadslid

29 jaar

Naaldwijk

Ik ben Ilse Daalhof, 27 jaar en woonachtig in Naaldwijk.

Sinds 2017 ben ik actief lid bij D66 Westland en ik ben erg blij dat ik op deze manier iets kan bijdragen aan mijn gemeente.

Vanaf mijn veertiende levensjaar heb ik een hoop bijbaantjes gehad in Westland, van tomaten plukken, post rondbrengen, bijles geven tot werken bij de bakker.
Na mijn studie Engelse taalkunde heb ik een Educatieve Master afgerond. Ik werk op dit moment dan ook als Engels docent op het Edith Stein College in Den Haag, waar ik ook de coördinatie van de havo/vwo bovenbouw doe.

De gemeente Westland is een gemeente waar ik me veilig voel, waar ik erbij hoor en waar ik mezelf mag zijn, ook al kleur ik niet altijd binnen de lijntjes.  Dit gun ik natuurlijk alle Westlanders, maar ik besef me ook heel goed dat dat nog lang niet voor iedereen zo voelt.
Ik zet me daarom volledig in voor veiligheid, diversiteit, nieuwe Westlanders en cultuur/erfgoed.  Ik maak me hard voor een Westland waar iedereen zich veilig voelt, een Westland waar iedereen erbij hoort, maar een Westland dat ook echt Westland blijft.

Meer van Ilse Daalhof