Steun ons en help Nederland vooruit

Benjamin Hofland

Fractievoorzitter

31 jaar

Naaldwijk

Inmiddels ben ik sinds 2012 lid van D66. Na een zoektocht kwam ik erachter dat ik altijd weer uitkwam bij D66, de partij die wil werken aan een duurzame toekomst waar een plek moet zijn voor iedereen. Niet lang na mijn lidmaatschap kwam ik in contact met de lokale D66 afdeling en vanaf dat moment ging het snel. Mijn eerste verkiezingen, kunnen snuffelen aan het raadswerk via commissiewerk en een aantal jaar later unaniem gekozen worden als lijsttrekker in 2018.

Helaas verliepen de verkiezingen niet zoals gehoopt en vielen we terug naar 1 zetel. Echter, die ene zetel laat goed van zich horen met de steun van de hele fractie. Een vuurwerkvrij Westland, een kust zonder strandhuisjes en een stop op de reclamefoldertjes zijn slechts een aantal van de punten waar we ons tot dusver voor hebben ingezet.

Hoe groot of klein we ook zijn binnen de raad, de Westlandse inwoner kan op mij rekenen als het gaat om een duurzaam Westland waar iedereen mee mag en mee kan doen. Een Westland voor en van iedereen.

lid Commissie Bestuur, lid Commissie Economie, Financiƫn en Organisatie (EFO), 2014-2018: lid Commissie Maatschappelijke Omgeving (MO), lid raadswerkgroep Kustvisie, lid raadswerkgroep Herstructrering Glastuinbouw, lid raadswerkgroep Volkshuisvesting

Meer van Benjamin Hofland