Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 16 juni 2020

Coronavlag wappert nu ook bij gemeentehuis

U heeft hem vast al vaak zien wapperen. Bij scholen, maatschappelijke instellingen, maar ook bij veel particulieren: de rode vlag met daarop een hart met twee applaudisserende handen en de tekst ‘met elkaar, voor elkaar!’

Op initiatief van D66 Westland hangt deze vlag sinds vorige week ook bij de gemeentekantoren aan de Verdilaan en de Laan van de Glazen Stad.

De vlag is speciaal ontworpen om te laten zien dat we trots zijn op de mensen die tijdens de coronacrisis de samenleving draaiend houden. Met het laten wapperen van de vlag steken we hen een hart onder de riem en laten we zien dat ze onmisbaar zijn. Het gaat hierbij om alle mensen met een cruciaal beroep, van zorgpersoneel, leraren en supermarktmedewerkers tot hulpverleners.

D66 Westland vindt het belangrijk dat deze mensen niet alleen nu ons applaus verdienen, maar vanaf nu ook beter gewaardeerd worden.