Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 10 maart 2019

D66 voor NLdoet naar het Westerhonk

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 is het weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Om dit te onderstrepen steekt D66 Westland graag de handen uit de mouwen op zaterdag 16 maart.

Leden van D66 Westland gaan die dag aan de slag bij ’s Heeren Loo Het Westerhonk met het opknappen van de tuin aan de Bosweg en het Veld, zodat iedereen met het mooie weer van de tuinen kan genieten.

D66-fractievoorzitter Benjamin Hofland: “In het najaar zijn wij als fractie op werkbezoek geweest bij het Westerhonk. We hebben toen gezien hoe jong en oud, cliënten en bewoners, vrijwilligers en beroepskrachten hier samen wonen en werken. Graag dragen wij tijdens NLdoet hier ook ons steentje aan bij.”

Vorig jaar hielp D66 bij het onderhoud aan het gebouw en de tuin van Scouting Poeldijk.