Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 6 maart 2019

Leo de Kok is conciërge van het jaar

D66 staat voor goed onderwijs. Om leerkrachten te ondersteunen in de uitvoering van hun werk zijn conciërges onmisbaar. Met de organisatie van een Conciërge van het jaar verkiezing wil D66 Westland laten zien, dat zij het belangrijke werk van alle conciërges in Westland erg waarderen. Op de oproep om conciërges aan te melden voor deze verkiezing ontving de fractie maar liefst 28 reacties! Hieruit is een shortlist opgesteld die aan een deskundige jury is voorgelegd.

De jury heeft besloten om Leo de Kok, werkzaam op ISW Irenestraat in Poeldijk, als winnaar aan te wijzen. Collega’s én leerlingen zijn vol lof over Leo: “Leo heeft een luisterend oor, een man die je altijd weer aan het lachen maakt, maar vooral, hij staat voor iedereen klaar! En dat niet alleen van 7 tot 16 uur, nee altijd! Diep in de nacht, in de weekenden, noem maar op”, aldus een collega van ISW Irenestraat.

Woensdag 6 maart werd Leo op zijn werkplek verrast door fractievoorzitter Benjamin Hofland met de titel Conciërge van het jaar 2019. Hij ontving de bijbehorende wisselbeker en een dinerbon. Natuurlijk waren er taart en bloemen en kreeg hij een luid applaus van zijn leerlingen.

Bij de uitreiking van de titel en de prijs benadrukte Benjamin Hofland nogmaals het belang van een conciërge als Leo voor het reilen en zeilen van een school. Hij sprak dan ook zijn waardering uit voor alle conciërges die in het onderwijs werkzaam zijn en hiermee een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs. En daar is het D66 Westland tenslotte om te doen.