Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 3 februari 2019

Mag het licht uit?

In 2017 is het nieuwe gemeentehuis van Westland geopend. Sinds die tijd staat het gemeentehuis als een stralend baken in Naaldwijk.

“Het is ons, maar ook veel inwoners, opgevallen dat het gemeentehuis er heel vaak wel enorm stralend bijstaat dankzij de vele lampen die de hele avond en nacht branden”, aldus D66-steunraadslid Maxim van Ooijen.

“Het zijn vast zuinige lampen en groene stroom, maar een enorme lichtbak aan de Verdilaan en de Laan van de Glazen Stad als er niemand is, is toch wat te veel van het goede. Het zou toch niet moeilijk moeten zijn om na kantoortijd of na afloop van de vergadering de lichten uit te doen. Reden genoeg om het college hier eens over te bevragen.”

De vragen worden gesteld in de rondvraag van de commissie Ruimte van dinsdag 5 februari 2019 en zijn hier na te lezen.