Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 4 oktober 2018

Extra parkeerplaatsen Langestraat

Voor de voormalige bank op de hoek van de Langestraat en Oudelandstraat in ‘s-Gravenzande worden een of meer parkeerplaatsen aangelegd. Dat heeft het college geantwoord op vragen van D66 Westland.

“Toen de bank er nog zat, moest er ruimte vrij worden gehouden vanwege veiligheid en geldtransport”, stelt steunraadslid Maxim van Ooijen, “nu is die ruimte natuurlijk niet meer nodig. De BIZ ‘s-Gravenzande wees ons op deze mogelijkheid en we hebben het gelijk maar voorgelegd aan de wethouder.”

Bereikbaarheid en parkeren zijn belangrijke onderwerpen in het hele Westland. “Er zullen misschien maar twee parkeerplaatsen bijkomen, maar het is wel weer een extra mogelijkheid om in het centrum te parkeren en gebruik te maken van de mooie winkels in de Langestraat en verderop in ‘s-Gravenzande”, aldus Maxim van Ooijen.